Verzenden en Retourneren

Verzendwijze

Nederland:

Febeline werkt met 3 verschillende verzendwijzes. De prijs van verzending en de vervoeder hangt af van het product wat je koopt. Wij verzenden door middel van brievenpost, dit is exclusief track en trace, op eigen risico en wordt verzonden met PostNL. De kosten voor verzenden zijn € 1,25.

Doorgaans worden de meeste pakketjes verstuurd via een brievenbuspakket. Deze is inclusief track en trace en wordt verzonden met PostNL. De kosten voor verzenden zijn €4,25.

Voor grote pakketten verzenden wij met DHL. Dit is inclusief track en trace. De kosten voor verzenden zijn €6,65. 

Wij bieden gratis verzending aan vanaf €40,-

Meestal ontvang je je pakketje de volgende dag al in huis. Dit is afhankelijk van hoe druk het is bij de vervoeder. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Febeline niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post, maar we kunnen het wel samen oplossen.

België:

Voor verzending naar België hanteren wij een vast tarief van €9,50. De vervoeder is PostNL en je kunt je bestelling volgen met Track en Trace.

Wij bieden gratis verzending aan vanaf €40,-

EU:

Voor verzending naar de EU hanteren wij een vast tarief van €12,95. De vervoeder is PostNL of DHL en je kunt je bestelling volgen met Track en Trace.

Wij bieden gratis verzending aan vanaf €50,-

 

Levertijden

Nederland:

Je bestelling wordt verzonden binnen 1-2 werkdagen. Doorgaans wordt deze de volgende werkdag bij je bezorgd. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe druk het is bij de vervoerder.

België:

Je bestelling wordt verzonden binnen 1-2 werkdagen. Doorgaans wordt deze binnen 1-2 werkdagen bij je bezorgd. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe druk het is bij de vervoerder.

EU:

Je bestelling wordt verzonden binnen 1-2 werkdagen. Doorgaans wordt deze binnen 304 werkdagen bij je bezorgd. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe druk het is bij de vervoerder.

FEBELINE behoudt altijd het recht om de bestelling te annuleren en het overgemaakte bedrag terug te storten.

 

Retourneren/ Annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar FEBELINE zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa EUR 4,60 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@febeline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Tevens kunt u gebruikmaken van het  Modelformulier voor herroeping.

 

Retourinstructies:

Stap 1
Neem contact op met info@febeline.nl en stuur ons het ingevulde formulier voor 'herroeping' toe (zie modelformulier onderaan de pagina), of geef aan dat je jouw bestelling wil annuleren.

 

Stap 2
Stop je artikelen me al de geleverde toebehoren en  -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele staat en verpakking  

 

Stap 3
Noteer onderstaand adres op jouw retourzending:

 

FEBELINE

Keizersweg 37

8091 JH Wezep

 

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het homedepot van FEBELINE. De kosten voor het verzenden van pakketpost is vanaf EUR 4,10

Zorg dat je de track & trace* code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

* Houd er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket


Het verschuldigde orderbedrag inclusief standaard verzendkosten van je retourzending wordt door ons teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 5 werkdagen.

 

Retourvoorwaarden op een rijtje

  • De bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst worden geannuleerd

  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om te retourneren

  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.

  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening

  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.

  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in -indien redelijkerwijs mogelijk - originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@febeline.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!

 

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere product? Dan kun je een nieuwe order plaatsen.