Het gezicht achter Febeline

Welkom op mijn website! Super leuk dat jij hier een kijkje komt nemen. Ik stel me graag even aan je voor: Mijn naam is Manon, ik ben een 27-jarige creatieveling die samen met mijn vriend en dochter Febe in Wezep woont.
Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met creaties maken. Van DIY’s in huis, tekenen (op de iPad), handletteren, bullet journaling en ik ben 2 jaar werkzaam geweest als Interieurstylist.
Begin 2022 ontdekte ik voor eerst polymeerklei en maakte ik mijn eerste paar oorbellen. Ik kwam erachter wat voor fijn materiaal dit is en al gauw vond ik mijn passie: Sieraden maken die jouw outfit de finishing touch geven. Ik vind het zo ontzettend leuk en bijzonder om iets te kunnen maken vanuit het 'niets'. De inspiratie begint met het kiezen van de vorm en daarna kan, samen met een blok klei, de creativiteit zijn gang gaan. Wat zich uiteindelijk vormt tot een uniek sieraad. En wanneer ik jullie leuke, mooie en enthousiaste reacties hoor maakt mij dat intens gelukkig.
Inmiddels ligt mijn passie niet alleen meer bij sieraden maken. Het is mijn doel om jouw outfit af te maken met de mooiste accessoires. Van sieraden tot haaraccessoires tot tassen en nog veel meer. Dus neem gerust een kijkje op de website en ontdek de unieke creaties die ik met veel liefde en toewijding heb gemaakt en uitgekozen. Ik hoop dat mijn accessoires jou net zo veel vreugde brengen als dat ze mij geven met het maken ervan!
Liefs,
Manon